View Single Post
Staro 17.04.2016., 22:19   #2
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Pomislio sam da je problem u senzoru no problem je očito malo zajebaniji, znači laptop se gasi kad ga resetiram ne odmah nego obično kod ulaska u win se ugasi no svaki put je na drukčije mjestu nekad se pokaže logo od win pa se ugasi nekad taman prije welcome-a. Kad uđe u win. onda se ne resetira više kolko god ga mučio benchmarkovima. Win su 8.1 Pro x64 danas instalirani sa svim updejtovima i driverima i svi rade bez problema ikakvih znači nema bsod-a ili nekih nestabilnosti. Išao sam radit passmark u win 15min. i tamo je sve prošao bez problema, no memtest preko hirensa kad pokrenem nakon par minuta se ugasi, probao sam zamjenit obje pločice sa svojim ispravnim i opet isto. Također sam provjerio disk od bad sectora sve pokazuje da je uredu i SMART mu je isto ok. Odmah nakon šta se ugasio išao sam popipat heatpipe iznad procesora i na dodir je jako vruć dok dio heatpipe-a kod venta je mlak sad ne znam jer to zato šta ga je vent ga ohladio ili zato šta toplina ne dolazi do tamo. Jedino šta nisam isprobao je adapter drugi i procesor.
Thermaltake je offline   Reply With Quote