Citiraj:
Autor IcyTexx
Yup, mijenjao sam gume. Bumo vidli, sve je gore i gore. Nadam se da bude izdržao put do Karlovca u utorak da zamijene kompresor klime u garanciji i onda na popravak svega ostalog kod mojih... Samo se nadam da nije letva volana, ak i nju zamijenim onda budem doslovno zamijenio pol auta.
|
Ne znam koliko ima istine u tome, no meni su rekli na servisu da opruge najčešće puknu do kraja nakon dizanja auta na dizalici jer se onda opruge rastegnu do kraja i ako su šprungirane negdje na prvom zavoju koji je gore kod mulde, onda puknu skoro čim se auto spusti s dizalice ili vrlo brzo nakon toga.
Citiraj:
Autor IcyTexx
|
Si ti vozio Avenijom Dubrovnik u petak ili subotu (prošli tjedan kad je bio Zgb Auto show) oko 18,45 u smjeru zapada (bila je očajna gužva)?... ako jesi, hvala za propuštanje prilikom mog prestrojavanja u krajnju desnu traku
Citiraj:
Autor IcyTexx
Niš nije ovak na oko puklo. Bio je preopak zvuk da bi bila "samo" kugla ili ove kugle na stabilizator štangici. Zvučalo je opako kao opruga. Sad dosta čujem amortizer kako "diše".
|
Ako je puknuo na prvom ili eventualno drugom zavoju, onda se to ne vidi dok se auto ne digne i skine kotač jer je skroz gore pri muldi (i onoj šalici u koju sjeda)... što se tiče izgleda položaja kotača, to se baš izvana i ne vidi, pogotovo ako imaš tvornički sportski ovjes jer kotači ionako uvijek imaju negativni špur...