Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.04.2016., 19:15   #20859
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova

Policajac te može zaustaviti nasred ceste, stane iza tebe pod rotirkama.
Točno, ali rekao bih da Željac nije na to mislio
Poanta je da policajac NE MOŽE I NE SMIJE zaustavit te na mjestu gdje činom zaustavljanja ugrožava sigurnost prometa. I vjeruj mi, iz prve ruke ZNAM da je to tako.
Dakle, na stranu kako bih ja to okarakterizirao, da se razumijemo, šalkanizmi i izd.kavanja nad klinčadijom od 18-19g i takva kaubojska zaustavljanja nasred ceste pod rotacijom kao da netko šverca drogu u pozamašnim količinama a ne 'vidio sam da ste pričali na mobitel' kad te zaustavi, nego kad te lik zaustavlja u pol zavoja, nepregledno s obje strane min 100m, i ostavi ti pol auta na cesti jer te nema gdje sklonit, pa ti nakon par minuta doslovno skačeš u kanal kraj ceste jer baja sa 25tona šleperom nema teoretske šanse da se mimoiđe sa autom iz suprotnog smjera, a kamoli još manje da se zaustavi. Takvi debilizmi se trebaju izbjeći.
Kulturno postoje ugibališta, parkinzi, sporedne slaboprometne ulice, pa zaustavljaj brate do mile volje, al da ja moram razmišljat oće mi neko pokupit dijete u autu kojeg je gospon nabrijani zaustavio da 'kontrolira promet' u pol zavoja, e ne bi išlo. I vjeruj mi, ne ide, odavno, bar ne kod nas. Kulturna prijava u unutarnju i načelniku postaje (bez obzira što smo frendovi) sa fotodokumentiranjem te i sličnih lokacija zaustavljanja, da vidiš kak se već par godina može zaustavljat na normalnim mjestima. I nitko nikada neće ništa reći niti ima pravo reći za to kad normalan policajac obavlja svoj posao na normalan i kulturan način.