Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.04.2016., 18:39   #20858
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
Istina, dokle god sam ja bio ljubazan sa policijom to sam dobio i natrag. Ali se ni ne izmotavam. Kad zaserem... zaserem pa priznam i sve ok. Nije policajac kriv sto mi mora napisati kaznu za brzu voznju.
Yes... Ni ja se nisam izmotavao. Za svoju vožnju kriv si ti sam i nitko drugi. Njihova dobra volja je bila oprostiti mi prvi put jer nisam imao ništa u registru kažnjavanja. Eto, vjerojatno nije po pravilniku niti je to smio napraviti ali je tako procijenio i imalo je više učinka nego da sam platio kaznu, samo kaj je proračun ostao zakinut.

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
Meni je to osobno smješno, ali ok. Vidim da si murijak, nemoj se ljutiti ali radite jako puno sranja po cestama.
Vozio sam se i ja kraj presretača u A6 3.0TDI koji se je pravio važan na Heinzelovoj, ubrzao doooobro preko 110km/h (ja sam ostao na 60+10km/h) i skoro ubio dijete na zebri... Ali opet, ne generaliziram jer ni približno svi nisu takvi.

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Bez uvrede, ali KAKO netko tebe sa svojom blesavom vožnjom navesti da ti napraviš prekršaj?

Najbolji su mi oni koji vele da ih je presretač natjerao da se brzo voze.
Kako je to moguće?
Ako ti netko dođe na par metara iza tebe i "guzi" se, desni žmigavac, kočnica i nek vozi dalje.
Točno to.

Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Po opisanom zvuku je vjerojatno pukla opruga... barem je meni tako zvučalo kad su mi pukle obje prednje i najbolje je auto šlepom u servis ako možeš, ako ne onda probaj do servisa izbjegavati jebene ležeće policajce

Inače, ako si prije koji dan mijenjao gume na autu zima/ljeto pa su ti dizali auto, onda je pucanje opruge normalna posljedica imalo napuknute (šprungirane) opruge
Yup, mijenjao sam gume. Bumo vidli, sve je gore i gore. Nadam se da bude izdržao put do Karlovca u utorak da zamijene kompresor klime u garanciji i onda na popravak svega ostalog kod mojih... Samo se nadam da nije letva volana, ak i nju zamijenim onda budem doslovno zamijenio pol auta.

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Prije da ti je pukla stabilizator štangica, to je nešto najkrhkije naprijed općenito. Pogotovo što ih od kraja devedesetih većinom rade sa plastičnim a ne od legure kuglama na krajevima.

Btw, neka te visina ne brine, ja vozim quattra koji je sa serijskim ovjesom stupidno nizak naprijed, branik je doslovno svučen s auta već nebrojeno puta, 80% rizola ovdje kod nas je preprevisoko za njega
Da nemam "sportske spojlerčiće", spustio bi ga jer bi bio previsok. Lijevi je već bio okinut prije dva mjeseca.

Niš nije ovak na oko puklo. Bio je preopak zvuk da bi bila "samo" kugla ili ove kugle na stabilizator štangici. Zvučalo je opako kao opruga. Sad dosta čujem amortizer kako "diše".

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 17.04.2016. u 19:15.
IcyTexx je offline   Reply With Quote