View Single Post
Staro 17.04.2016., 16:25   #1
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
(riješeno) HP Compaq 6910p čudno pregrijavanje

Znači navedeni laptop vent je čist nova pasta stavljena i pad i kao da nisam ništa napravio, temp. dolazi do 104C dok radim win update znači praktički ništa. Najčudnije je to šta on i na 80C baca van hladan zrak znači ne mlak ni topli tek na 94C osjetim da je malo topli zrak. Probao sam stavit metalnu pločicu mislio sam da možda ima lufta između heatsinka i cpu-a, ali nikakve promjene. Probao sam sa par programa provjerit temp. aida64, CPU Temp i OCCT. Mislio sam možda se radi o bad readingu no ali nije i matična i gmch iliti čipset se isto znaju popest mbo na 60, čipset na 74 zna doć. Od ispod gdje mu je proc zna bit topli no ne znam kako bi procjenio da li se tu zaista radi o 100C. Probao sam upaljačem zagrijat heatpipe i čini se uredu da ide toplina po cijelom heatpipe-u. Driveri su svi uredno instalirani, win 8.1 x64 je na njemu. Nisam više pametan šta da radim, ako netko ima kakvu preporuku, slušam.

EDIT
Riješen slučaj, problem je bio heatpajp nabavio drugi preporodio se laptop temp. u full loadu ne prelaze 53.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 20.04.2016. u 19:25.
Thermaltake je offline   Reply With Quote