Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.04.2016., 13:52   #20851
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Metnuli su mi moji mehaničari bubu u uho da spustim auto... Ako je pukla i prednja opruga, sve mi se cini da cu ga spustit jer tak i tak moram mijenjat sve. Samo kaj ce bit prenizak za centimetar za više rizole. :/

Osobno sam za sto vise policijskih patrola i zaustavljanja. Ali ne radi gluposti kao sto je prekoracenje brzine nakon kaj siđeš s autoceste na cestu koja izgleda kao autocesta s tri trake i van je naselja, ali ograničenje je 70km/h i slično.
Treba obavljati alkotestiranja ispred nocnih klubova, hvatanje prolazaka kroz crveno (ima ih stvaaaaarno koliko hoces, najopasnija radnja pri brzini po gradu) i slično. Samo da se napravi akcija hvatanja idiota koji prolaze kroz crveno, imam osjecaj da bi se jako brzo maknula najrizicnija skupina debila iz prometa.
Osobno čak i nebi puno zaustavljao aute u traženju prekršaja, al bi zato i za najmanje nezgode naplaćivao masno, plus dizanje osiguranja.
Imaš primjera vani, nakon par nesreća te više nitko neće osigurati.

Trebat će vremena (ako) da se promijeni stanje uma i shvati odgovornost svakog od nas za postupke.
Nebi htio zvučati pametan, al stvarno ne razumijem lokanje i voženje, uzmimo za primjer najmanju kaznu za alkohol 1000kn+100kn troškova, u roku 8 dana je 667kn+100kn troškova, plus zabrana minimalno 1 mjesec do max 6 mj.
Taxija ima sad već svukud, voze te za 25 kuna kam hoćeš. Ne moraš brinuti da će ti auto neko još pijaniji na parkingu potegnuti tam di su gužve itd
lowrider je offline   Reply With Quote