Citiraj:
Autor viper
kako samo lazu... mislim meni su rekli da neidu ispod 60 stanova. Potpisali smo ugovor jos u 2 mj za DSLAM ali jos nista ni a ni b.
250kn bi iskon trebao placat u pricuvu ,koja je cifra kod vas?
109 i 124 kn nije nikakva povlastena cijena nego normalna ponuda FTTBa od 1.2.2016.
|
Cuj i kod mene je sve bilo stopirano na tjedan dana jer HT je poceo kenjarit ali su majstori bili brzi vec su optiku rjesili ormar namontirali i sve. Kod mene je sada u fazi njihovog testiranja i ocekujem da ce krajem iduceg tjedna sve pustiti u rad.
Cijena je takva 250kn mj i takva je ponuda. Sve to je to u pilot projektu.
Citiraj:
Autor Pogy
Počeli su opet dizat kriterije očito , jer lokalci kažu nema opreme a gle oprema u Osijeku je pala s neba očito.
Moja gruba procjena je da im je HT dao zone gdje ide s FTTC - ima nešto oko toga , jer bar po Zagrebu niču FTTC.
Tako da zgrade u tim zonama nezavršene ili koje su potpisale ugovor su očito stavljene u drugi plan i čekaju bolje dane.
@viper , očito HT bude stavio FTTC u tvoju zonu pa tako da ništa od FTTB od Iskona vrlo vjerojatno.
Tko je jamio, jamio - oni koji su dobili FTTB imaju dobru ponudu ostali više sreće druge godine očito.
|
Znaci prva i osnovna stvar tamo gdje t-com misli optiku spojit nema FTTB.a od iskona i obratno.
Cuj u zagrebu imaju oko 190zgrada sa takvom shemom u osijeku ovo je prva
U zgb vrijede druga pravila igre minimum 60 stanova jer ste veci grad a moja zgrada u osijeku spada u jedne od vece imas mozda 20-etak zgrada u osijeku koje su vece od moje. Pokusali su oni i tamo ali im predstavnici nedaju