Čuj ja sam promjenio dost mobitela, dosta proizvođača, nisam jedan od zagriženih koji će opet odabrait istu marku jer su bili jako zadovoljni ili nezadovoljni sa nekim mobitelom.
Kad mjenjam mob gledam kaj mi se sviđa i kaj si mogu priuštiti, a kako ćeš drugačije vidjet kak neki proizvođač zamišlja i implementira svoj UI nego da ga koristiš neko vrijeme.
Samsung do S6 nisam gledao jer je to bio skupi plastikaner koji je u ruci djelovao jeftino, HTC HOX je bio flagship koji je bio izrazito loš (al mislim da je tad bio najbolji izbor za jako male novce koliko sam ga platio), prvi LG koji je dolazio u obzir je G2.
Naravno neki su imali više a neki manje sreće da izaberem njihov uređaj pošto svake dvije godine mjenjam jedan privatni mob i jedan službeni.
Interesantno je doduše, kaj niti jedan mob nisam imao duže od dvije godine, jer niti jedan nije bio toliko dobar da bi ga imao duže.
Naravno da bi htio da HTC napravi što bolji uređaj da možda jednog dana i on bude u nekoj kombinaciji kad ću ponovo mjenjat mob.