View Single Post
Staro 15.04.2016., 13:22   #39731
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor 2 die 4 Pregled postova
Točno sam na to mislio kad sam tražio da malo elaboriraš. Dakle ti si sa svojim kvarom (kojeg još neznamo) bio kod nekog mehaničara (kod kojeg, neznamo) i pitaš za servis koji ti neće reći isto tako. To je jako teško. Gle, ja u zg-u imam samo dobra iskustva sa službenim servisima, a obzirom da neznamo detalje ne mogu ti niti preporučiti nikoga jer možda tvojem kvaru nema pomoći kakvu tražiš. Pa bih molio da detaljnije opišeš što je kvar i što treba napraviti i onda ono što želiš i tek tada ti možda možemo nekoga preporučiti.

Sent using binary Morse code
Imam problem da nekad kod prestanka okretanja pedala a kod ponovnog okretanja lanac kao da ne sjedne u prednji lancanik pogona i to se cuje kao da ce lancanik ili lanac otici u krasni...
Druga stvar koja mi se je pocela desavati koju sam skuzio kod ciscenja lanca prije cca. tjedan dana je ta da kad okrecem pedale unazad cuje se zvuk klang, klang, to se definitivno prije nije culo.

Lik je provozao malo bicikl i rekao mi je da bicikl radi savrseno, da zvuk koji cujem je ziher bio i prije i da je sve ok i to je to... I onda imam osjecaj kao da sam dosao moliti da mi nekaj djabe naprave a ne da mi uzmu bicikl pogledaju kaj bi moglo biti i da mi to naplate.

Zadnje izmijenjeno od: gmax. 15.04.2016. u 13:28.
gmax je offline   Reply With Quote