View Single Post
Staro 15.04.2016., 12:24   #2375
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ja ću ti samo reći kako i s Taihom i s Baltijem zarađujem podosta u T9. Jest, imam premium pa je osjetno više nego što bi bilo bez, ali i bez premiuma sam redovito u plusu. Grdo je ako ništa ne napraviš u partiji i potope te rano tu nema sumnje. Ali ako imaš dobre partije može se, barem u T9. I još koristim 3 x premium consumable na Balti (repair, radar i heal).

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Ermmmm

Rijesenje torpedo spama na WG nacin....

• Fubuki's, Kagero's and Shimakaze's added torpedoes reload faster. - Fubuki's torps reload in 100 seconds, Kagero reloads in 120 and Shimakaze's reload in 150 seconds-- however this is not the case for the new torps.
  • Fubuki's new Ibuki torps reload in 90 seconds (10 seconds faster)
  • Kagero's new Zao torps reload in 104 seconds (16 seconds faster)
  • Shimakaze's new Zao torps reload in 131 seconds (19 seconds faster)

Hoce sad ovo bit standardna torpeda za ove DDove, tj, top tier il startna? Jerbo shima ima Type 93 mod 1 i Type 93 mod 3, osim sta im smanjuju domet na koja se torpeda odnosi sta? Al posto daju 2 razlicite vrijednosti brzeg reloada, ocito vrijedi za oba...

I ovo je bice dataminano, jer su dali neke promjene u MSgID stvarima sta su inace ispod haube, zato je vjerovatno nerazumljivo ponesto.
Igrao sam Mutsukija, 200 partija, a on je na "crnoj listi" radi jako sporih torpeda i dugog reloada koja za svoj tier imaju super domet. Hatsuharu mi je još bolje legao a smatra se mrvicu boljim od omraženog Mutsukija. Recimo s njime sam 16. na EU serveru po WR. Ovo je nerf za loše igrače koji spamaju torpeda na daljinu i buff za one koji su ionako dobri (tipa meni leži Fubuki i koristim 10km torpeda).

Dakle 20km torpeda ćeš sad vidjet skoro km dalje, sporija su i imaju dulji reload. 12 km torpeda su pristojna. Ali Zao torpeda sa 8km i preko 70 čvorova su ubitačna na malim udaljenostima. No, traže lansiranje debelo unutar radara. High risk high reward gameplay im je cilj. Kako će to izgledati u praksi vidjet ćemo.

Sent using Tapatalk.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 15.04.2016. u 12:54.
T}{OR je offline   Reply With Quote