Stvar je u tome da CV radi dmg dok je ziv (ima aviona), a rizik mu je najmanji jer stoji iza (ako nema snipea).
Na stranu micromanaging runde, ovaj buff im samo omogucuje da i dalje budu teror neba sa puno manje opasnosti od snipea.
@gnujko
Najveci zajeb je sta su WoT mehaniku prebacili u WoWs. Tamo imas malu disperziju jer su borbe na malim dometima, pa ako ti shell ode 30cm na stranu i pogodis dio armora pod krivim kutom il ne pogodis weakpoint, jebat ga, dogodi se. Ovdje pucas na 10-15-20km i disperzije su brutalne, tj, kako te RNG pocasti. Mozes nanisanit ko sami Bog, RNG odluci da sve promasi il overpena i eto ti tvoj Yamato. Case in point kad me sasuo yamato full broadside sa 9km i napravio mi je 5k dmga. Ja njemu torpeda sa garant dmgom. RNG je RNG.
Jos je veca glupost kako su streameri govorili da je prebacivanje WoWsa u competitive borbe kao WoT APSOLUTNA GLUPOST, prevelik RNG jer je noob sa lucky jednom salvom citadela lika koji ga je pogodio gdje treba 5 puta al RNG kaze "NJET CITADELA, NJET". Sad pjevaju kako je competitive "way to go", ocito WG zna kako im promjenit misljenje.
Igrao sam WoT par tisuca rundi prije wipea, pa par tisuca nakon wipea, unlockao sta me zanimalo, al buff/nerf se radi po whinanjima po forumu a ne po logici. Dobar tenk se unisti, uvede se novi koji je OP, pa onda i on postane average i sve tako. Kako su rjesili problem sa 3-4-5 artiljerija sa svake strane, dali t10 artiljeriju i gold ammo.
Kao i u WoWsu, kao da places da nije u redu kad netko citadela tebe, al je sasvim u redu kad ti citadelas nekoga drugoga. Ma logika...