Citiraj:
Autor WraGG
Nista ja tebe ne razumijem. Je li se gasi li resetira na kraju? Po cemu si zakljucio da je problem u grafickoj?
Ako se gasi, nesto ti se pregrijava ili ti negdje probija napon gdje ne treba. Ako se resetira, onda moze biti milion razloga, pocevsi od softverskih pa onda i do memorije, harda, i slicno.
Odnesi to u dobar servis i neka ti srede jer ocito ne znas ni objasniti kakav problem imas, pa cisto sumnjam i da ga mozes rjesiti ovako preko foruma.
|
Laptop se restartuje , ne da se normalno restartuje vec kao da je ostao bez napajanja pa opet se pali , to se desava kada je samo na punjacu ili kada je u njemu i Baterija i ukljucen na punjac ,dok kada je samo na Bateriji laptop se ne gasi . Stim da kada se laptop pokrene preko Safe moda ne gasi se preko punjaca niti baterije . Laptop se ne grije , zamjenjen mu Hard disk , zamjenjena termalna pasta , stavljen nov sistem . Laptop ponekada se upali i normalno radi i ne ugasi se dok ga ja sam ne ugasim . Zasto mislim da je zasebna graficka problem ?
Pa citao sam na jednom forumu ima momak isti problem sa istim laptopom i rijesio ga tako sto je zamjenio graficku , evo
https://www.techinferno.com/index.ph...nd-restarting/ . Meni normalno radi na bateriji pa se drzim da ne mora znaciti da je to taj problem .