Složio sam stari komp (imam dijelove već duže vrijeme, svi su radili u drugim kompovima do jučer):
seasonic 600w PSU
P35C DS3R mbo
Xeon E5410
1x4GB DDR 3 1333
ATI HD4670
1x SSD Intel S3500
3x HDD (200, 250 i 500GB)
Jučer instaliram win 7 na SSD i sve radi super. Updejtiram ih na SP1 i sve radi super. Ugasim komp i jutros probam upalit - komp se boota no stane kod windows logoa, smrzne se i resetira. Nakon toga više ne želi dići post screen. Palim - gasim, iskapčam iz struje - ništa. Izvadim sve diskove osim SSDa, ništa. Izvadim SSD i upali se uredno do kad bi trebao bootati widnowse no javlja da nema diskova. Resetiram ga i uredno uđem u BIOS i tamo podesim da su kontroleri AHCI. resetiram bez diskova, sve ok. ugasim, ukompčam samo SSD - opet neće u post. iskopčam SSD, višeniti tada neće u post! čisto da nije memorija problem, izvadim keks i resetiram i komp krene tulit, bez slike na monitoru. ugasim, vratim memoriju, bez diskova, upalim - ništa, ne pokazuje niti post
s obzirom da je tulo na memoriju, izgleda da matična nije krepala. s obzirom da više ne reagira na diskove, ni diskovi nisu problem. da li je možda proc problem?
inače resetirao sam n-puta već cmos u raznim kombinacijama i ništa