View Single Post
Staro 10.04.2016., 14:50   #354
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor bubimir13 Pregled postova
Kako si napisao ja sam fakat mislio da ćeš posrat, kad ono ja iz glave u 5 minuta mogu barem 5x više mana i nezadovoljnih sitnica izvuć iz 6 mjeseci korištenja
Koristim mobitel tek par dana, tako da si sigurno mjerodavniiji po tom pitanju

Citiraj:
Mislim da si to objektivno sažeo, iako između mog i tvog korištenja ima nekog odstupanja, npr. moj se dosta manje grije nakon MM nadogradnje, i definitivno mogu bez reloada koristit 5 tabova + FB+IG aplikacije i opet se vratit. Mislim da to isto dosta ovisi i o Chromeu i o stranicama. Recimo instalirao sam bio HTC browser i on mi je bolji nego Chrome jer je lakši
Ako se prije vise grijao, ne znam stvarno kako si imao motivacije da zadrzis mobitel. Od Mi Notea, OPT, OPX-a, iPhonea pa sve do HTC-a (m8) i LG-a, svi su bili hladni naspram ovome

Sto se tice chromea, ne koristim isti. Niti na desktopu, a samim time ni na mobitelu. Memory + resource hog

Koristim Operu radi zumiranja koje radi odlicno. I zacudio sam se sto Sony nema vlastiti 'goli' browser kao vecina proizvodjaca. Poslije cu isprobati i htc-ov browser, ako je zumiranje kao na operi, neka ga

Ne reloada mi tabove, vec aplikacije u pozadini. Losiji je po tom pitanju cak i od iPhonea 5. A nikako to ne bi trebao biti. Nadam se da ce softwerski to srediti.

Citiraj:
S druge strane mi je 4.5h SoTa vrh vrhova na 15% baterije pa je tu tvoj bit će malo bolji. A i žuti je, chicks digg that

Ja osobno vjerujem da će neke stvari popravit, pogotovo zbog kako je već navedeno tog Concept programa a i Beta pridonosi di izravno preko G+ grupa se kaže ne valja to i to pa onda kad se ispravi jasno se kaže šta se ispravlja ili šta se ne može. To je dobar smjer. Ali da ne mogu popravit plavu mrlje na crnom kod fotki iznad 400 ISO vrijednosti to mi ne ide u glavu
Prakticki je nov, vjerojatno baterija nije imala puno ciklusa. No onaj dio koji me muci je signal. Unutar moje zgrade imam jedva jednu crticu, pa mi i to dosta trosi. Vanka nemam problema sa signalom. Cudno, jer svi ostali mobiteli imaju barem dva, ali i vise puta jaci signal na mojoj lokaciji. No nisam nedostupan pa me ne smeta

Kameru rijetko kad komentiram, niti mi ista igra neku vecu ulogu kod mobitela. Da sam mogao birati isti mobitel, samo bez kamere ali osjetno jeftiniji, odabrao bih ga. No kad je vec tu, bio je red da ju uljudno popljujem. Na auto modeu je recimo losija od xiaomi mi4c-a. Tako ako nekome kamera igra ulogu kod mobitela, ovog malisana moze mirne duse preskociti i traziti srecu negdje drugdje