View Single Post
Staro 10.04.2016., 11:25   #18861
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Zadnje pogledano kroz mjesec dana:

Backcountry (2014) - Malo usporen ali opet čudno realan film.

Big Hero 6 (2014) - Animirani, dosta dobar, današnja tematika, roboti i taj đir..

Glengarry Glen Ross (1992) - ne znam što reći, išlo se na čistu glumu, puno razgovora, kao neka kazališna predstava. Nisam to očekivao pa mi je film na momente dosadan a na momente odličan..

Kill the Messenger (2014) - Novinar otkrio pa istražuje povezanost CIA-e sa trgovinom droge. Solidan. Po istinitom događaju, pa mu dajem ocjenu više..

Minions (2015) - Dobar i simpatičan, ima dosta scena za nasmijat.

Non Stop (2014) - Klasično dobra Liam-ova akcija..

Steve Jobs The Man in The Machine (2015) - Dokumentarac, Steve - netko sere po njemu, netko ga hvali, no ispada da je bio čovjek kao i svaki drugi samo sa hrpom vizija. Ja ga podržavam.

The November Man (2014) - Akcija, špijunaža, Beograd, ništa extra, više loš nego solidan, no može proći..

The Place Beyond the Pines (2012) - Brutalno neočekivani preokret na sredini filma bilo mi je ono, wtf malo veća drama nego što sam mislio a inače ne gledam drame, dosta mi ih je u životu. No sve u svemu, pogledao sam ga i dobar je film. Dvije strane medalje, vrlo slične a opet različite, dobra i loša..

The Inbetweeners Movie (2011)
The Inbetweeners 2 (2014)

Nešto im fali da budu zanimljiviji.
Možda pogledam i seriju http://www.imdb.com/title/tt1220617/