Citiraj:
Autor T}{OR
2 od 6 krakena nafarmanih s Hiryuom su bili porazi. Tako da znam kako ti je.
Pričekaj malo s NO prije konačnog dojma. I Smoki, i ja i još ljudi je na prvu bilo oduševljeno brodom. Da nakon malo duljeg igranja skužiš kako je najteži T8 CA za igrati. Doduše, ti si od prve krenuo s radarom tako da je situacija malo bolja.
Je, puno ekipe ne zna za radar još. Farmanje DD killova s NO je gušt samo takav.

|
Sad mi je najveći problem kapetan koji se još retraina i rudder shift. No to će se riješit za nekih 15k XPa. Jednostavno sam se jedva čekao riješit 15km concealmenta, ako se to uopće može nazvat concealment. Prosječan dmg sa pensacolom, nešto iznad 39k.
Par situacija sa NO radarom: shimakaze se smokao ispred mene, pa sam mu izbjegao sva osim jednog torpeda od 15, i upalio radar. Tip se od panike spucao u otok

Benson se isto smokao na 8km i loži po meni, BBu i još 2 cruisera, dok je skužio da imam radar, bilo je kasno.
NO je jako sličan japanskim cruiserima (za razliku od Pensacole), ima bolji rudder shift, turret rotation i AP shellove, minus torpeda ofc i nešto lošiji concealment. Prije AFT (mogami) nerfa, NO je defeinitivno bio najgori CA, sada je po meni nešto bolji od mogamija, barem zbog radara i AP shellova.
U te dvi partije sa Hiryuom sam napravio oko 300k dmga, sad mi je prosjek 94k, brod je fenomenalan, ranger mu nemože ni prismrdit. Danas sam snipeao AS rangera bez problema, fightere pošaljem na njegove fightere, sve ostalo na njega. Trenutno, ranger nema nikakve šanse sa bilo kojim loadoutom protiv kompetentnog Hiryu kapetana.