View Single Post
Staro 05.04.2016., 01:53   #740
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
I onda meni bude cudno zasto me ljudi cudno pogledaju kada spomenem neki forum...
Znaci servirao sam vam insajderske informacije i objasnio vam zasto je nemoguce da budem pristran i da su informacije 100% realne i objektivne, ali ste vi opet nekako nasli razloga da to sve pobijete i budete veći katolici od Pape
Tomek ja nisam to čuo od curinog tate koji je to cuo od svog frenda s kojim igra pikado vikendom. Ja sam to sve prozivio i sudjelovao u tome. Ja ovdje pricam o Agramservisu na Žitnjaku i tamo znam kakva je situacija. Druge servise ne bih komentirao.
Buljo, ti si njima dao rjesenje? Jel znas koliko svaki dan nadobudnih klinaca dođe u taj Agram sa mišljenjem da su kvantni fizičari i da znaju bolje od onog "nesposobnjakovića" tamo koji ima 10 godina iskustva u tome, odradi 20 takvih mobitela svaki dan i ima sav mogući support od strane vendora? Šta misliš ti kako se testira potrošnja baterije u ovlaštenom servisu? Napuni se i onda serviser igra igrice po cijeli dan? Hint: Cadex C7000 i obični laboratorijski pretvarač napona.
Hard reset ti je napravio jer si imao instalirano nešto što ti je cuclalo bateriju, a kad su ti vratili mobitel nazad ti si opet instalirao to nešto i naravno da se "kvar" ponovio.
Gin tonic, serviseri tamo sigurno nisu potplaćeni i jako su motivirani za rad. Kvote isto tako nisu nerealne za iskusnog servisera s obzirom da su nekih 30-40% čisti softverski kvarovi i većinu toga iskusni serviseri odrađuju rutinski. Sjećam se SE U20 koji je serijski imao problem sa flex kabelom. Serviseri su ih stavljali po 10 na stol odjednom i svih 10 bi bili odrađeni u sat vremena. Ja sam kvotu znao nekada odraditi do podne, a to je bilo prije nego sam došao na poziciju voditelja servisa.

A hajde dobro, samo nastavite sa obrazlaganjem, ja se neću miješati
WraGG je offline   Reply With Quote