View Single Post
Staro 10.01.2003., 11:39   #25
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by LAcy
Koliko vidim debljina bakra ti je 20mm! ajd posalji meni barem 15mm rupe su 10mm, sto nije problem. Problem je u tome sto je previse bakra izmedju procesorske jezgre i vode (20-10)/2=5mm sto je mozda malo puno, bilo bi dobro kad bi izbrusio donju stranu, ali opet ne previse. Ima ovaj tvoj blok i dobru osobinu a to je da ako pumpa stane, obzirom na CPU od 800MHz vjerojatno se nista nece dogoditi jer imas toliko bakra

Ok. Kolika bi bila optimalna debljina bakra između jezgre i vode? Ako treba mogu ja naći i tanji bakar od 2CM. A neću kupiti sad neki shrot pumpu.

Citiraj:
(eventualno možeš date nekom iskusnom (ne znam , nekom bravaru ili centralašu možda ) da ti to napravi
Nisam ni mislio ja to sam bušiti i lemiti. Dat ću to nekom tko ima bušilice i zna raditi s tim.

Citiraj:
Btw izvadi hladnjake iz oba auta i spoji ih paralelno.
Čitaš mi misli

A za ranu turističku senoznu neplaniram uzeti ni kune profita, kao ni za ostale.

Samo da još pripomenem: Nisam još našao bakar ali čim ga nađem to će sve biti gotovo u roku dan-dva. Zato nemojte govortiti "prošla već dva-tri tjedna a od watera ništa" Sad ću pripremiti nacrt i sve ostalo oko teorije pa kad se nabavi materijal da sve ide lakše

Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 14.10.2009. u 17:21.
MadBoY je offline   Reply With Quote