Citiraj:
Autor ivan77
Jel ima posebnog razloga (osim ocitog, prostora na disku) za kupovinu 1tb vs 500gb konzole?
|
Samo to, ali to je bitan razlog. Po dosadašnjem iskustvu većina igara se instalira na disk i pojede 30-40 GB.
Moja konzola je imala 500 GB hard, no nakon 3-4 igre koje sam instalirao sam skužio da je već otišlo pola prostora na hardu pa sam ga zamjenio sa 1 TB hardom. To mi je OK, barem za sada.
Citiraj:
Autor vorda22
osim kaj su neke 500gb konzole starijeg dizajna i vise se navodno griju, tako da ako uzimas 500gb, uzmi ovaj redizajn zadnji
|
Po većini testova koje sam gledao ove nove (chasis c) su 1-2 stupnja toplije nego starije, no i puno tiše.
Inače najlakši način raspoznavanja je dio gdje je hard disk. Ako je poklopac sjajan onda je to chasis a, prva verzija konzole. To bih izbjegavao, nije da su loše, ali su najglasnije.
Nažalost chasis b, druga verzija, ima mat poklopac kao i najnovija verzija pa se ne može tako lako raspoznati

, za to treba gledati model na naljepnici. CUH-10xx je prva verzija, CUH-11xx je druga i CUH-12xx je treća, aktualna. Barem mislim da u međuvremenu nije izašla četvrta verzija.