View Single Post
Staro 28.03.2016., 21:25   #418
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
predao sam LG G3 uređaj u Mobis servis zbog slijedećih problema:

- napukla maska kod IR Blastera i mikrofona (serijska greška, rekli da je u jamstvu)
- Burn in na ekranu s desne strane (žuta mrlja, isto kažu da je u jamstvu)
- USB konektor gubi kontakt kod spajanja na računalo(normalno se puni ali data konekcija prekida)

Uređaj je u produženom jamstvu još nekih 10-11 mjeseci (kupljen u VIP-u u veljači 2015.)

Dobio sam info iz servisa da će mi uređaj biti popravljen JEDINO ako kupim novu bateriju koja nije u jamstvu jer je prošlo 12 mjeseci. Kakve veze ima baterija s popravkom ostatka uređaja koji JE u jamstvu??? također, baterija JE RADILA kad sam donio G3 na servis jer sam uređaj upalio pred tetom na zaprimanju a baterija je dan prije toga držala preko 48 sati u stand-by modu (cca 3 sata SOT-a) što mi ne izgleda kao neispravno, iako je degradila u određenoj mjeri.

Jel moguće da je baš takva procedura, da mi uvjetuju jamstveni popravak sa kupnjom nečeg što je na sumnjiv način kao baš krepalo 5 min nakon što sam ostavio mob na servisu?
Servisi su nerijetko bagra. Ti platis postene novce za uredjaj i onda sta god da se desi, nikad nisi nacisto da ce sve sto spada pod garanciju biti popravljeno.

Sve vise sam misljenja da je bolje uzeti nov uredjaj i bez garancije nego rabljen (naravno, ocuvan) sa garancijom.
SRV je offline   Reply With Quote