ne brine me da ce mi teh odnest routere pobogu. moze ih slobodno odnest ak mi daju posteni novi (citaj otkljucan). zelim imati otvoren router jer to je moje pravo i ne kuzim koji k provideri zakljucavaju to.
ako se radi o tome da su ljudi glupi pa idu prckat po postavkama pa naprave probleme i sebi i provideru onda neka sloze neki dokument koji ce ti dat da potpises ako zelis user/pass na router i nemas vise pravo na podrsku nakon njihove zica koja je spojena u tvoju kucu i gotova prica.
tako svako moze izabrat dali zeli njihovu podrsku sto se tice postavljanja uredaja ili ne. meni sigurno ne trebaju. 100 puta vise cete mi vi ovdje na forumu pomoc i dat info nego oni.
nemam iskustva sa speedportom osim jednog kod frenda (preko VIP) gdje postavka port forward nije ostala odnosno resetirana je kod prvog reseta routera. zasto, nemam pojma.
nema smisla da se svaki dan logiravam u router i stavljam svoju postavku. radije cu kupit router svoj.
dajte neku preporuku za router do max 300kn (4 ili 5 portova 100mbit, wi-fi (ne treba nista snazno jer je ionak uvjek na off)).