Nisam bas siguran dali pitanje pripada ovdje no neka se premjesti ako sam omasio.
Sada bio kretencina neka iz Euroherc-a osiguranja procjeniti stetu na autu. Prije njega je bio voditelj loakalne poslovnice slikati auto, slikali smo i mi nesto na mjestu nesrece itd...
Uglavnom stojali smo na semaforu kao drugo vozilo u redu i cekali zeleno dok je zena ispred nas ( prvo vozilo u redu ) naglo krenula u nazad i htjela parkirati na parking bocno do raskrizja.
Opandrknula nas od naprijed naravno, pukao nam branik na 2 mjesta, hauba se lagano savinula i amblem iskocio iz lezista djelomicno, nosac tablice pukao. Takodjer smo vidjeli da ispred branika naseg auta ima vode na cesti koja se parila pa smo zakljucili da je i hladnjak vjerojatno dobio... kako je bila noc vec ( 19:30 ) parkirali smo sa stane i ispunili europsko izvjesce, nije se zvala policija.
Zena priznaje krivicu u potpunosti, vidila je svu stetu na autu i posto je bio vikend u ponedeljak odlazimo u Euroherz i rjesavamo papirologiju. I sad nastupa dio gdje me kretencina raspizdio...
Po njegovom hladnjak nije nastradao od nesrece !! Nemos vjerovati, hladanjak izvana mokar na jednom mjestu tj. mastan, takodjer kada smo krenuli kuc nakon 5km morali smo stati jer se upalila lampica motora za pregrijavanje i odslepao nas kolega doma.
Inace kada motor radi ali u leru i ako se dosipa voda u hladnjak on ne curi, znaci slini/vlazi samo ako auto ide no ponavljam po njegovom to nije moglo se ostetiti od nesrece !!
E sada me zanima kakvi su moguci pravni koraci na zalbu tog rjesenja sto jos nismo ni dobili ali vec vidim da nece valjati.. nadalje dali sada nakon svih ti sluzbeni pregleda mi smijemo djelomicno popraviti auto ( izmjena hladnjaka ) da bi bio u voznom stanju ili isti mora stajati ako cu se suditi s njima ?
Neki drugi savjet sta i kako ?