View Single Post
Staro 24.03.2016., 12:39   #18754
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014

Btw, najjače mi je koliko je loše to napisano s obzirom na buđet i broj ljudi koje je radilo na tome. Znači Batman se 110% okrenuo protiv Supermana, ono organski ga ne može smislit, spreman je napravit sve samo da ga se riješi... Ali kad čuje da je Lex kidnapirao Supermanovu staru mijenja stav za 540 stupnjeva u sekundi (usred borbe sa supermanom) i kaže nešto u smislu: Don't worry bro, I've got your 'ma covered - :FISTBUMP:. I onda su epic frendovi. Čak kad spasi staru kaže: "I'm your son's friend."

Pa dokle brate.

-->
Ma B v S je baš debilana. Ono, pokušava bit neki ozbiljan, mračan, epic film, a uspijeva bit epic govno. Znači totalno šablonski superhero film kojem je glavna mana, osim očitog, razvučenost. Pol sata uvoda - ok, pol sata te "epic" borbe na kraju - ok, ali sat i pol razvodnjenog šita u sredini - ne hvala.

Btw, najjače mi je koliko je loše to napisano s obzirom na buđet i broj ljudi koje je radilo na tome. Znači Batman se 110% okrenuo protiv Supermana, ono organski ga ne može smislit, spreman je napravit sve samo da ga se riješi... Ali kad čuje da je Lex kidnapirao Supermanovu staru mijenja stav za 540 stupnjeva u sekundi (usred borbe sa supermanom) i kaže nešto u smislu: Don't worry bro, I've got your 'ma covered - :FISTBUMP:. I onda su epic frendovi. Čak kad spasi staru kaže: "I'm your son's friend."

Pa dokle brate.

Zadnje izmijenjeno od: nub. 24.03.2016. u 13:21.
nub je offline   Reply With Quote