View Single Post
Staro 23.03.2016., 15:46   #970
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Kako god bilo da bilo ...ne zaboravi UPS.

I drugi put podjeli s drugima kad nades kakvu dobru akciju.
Za UPS mi je zafrkano jer će projektor biti na stropu... a sad da baš i UPS monitram na strop, mislim da to ne bi ličilo na ništa.
Nisam unaprijed razmišljao o njemu za projektor (jedan mi ide iza prednje komode za HT uređaje) :/

Ali sam za svaku etažu stavio prenaponsku zaštitu, pa da ga bar spikeovi ne zafrkavaju, no pri nestanku struje mi nema pomoći. Koliko su generalno osjetljivi projektori na nestanke struje? Raspitati ću se po netu i sam, ali čisto ako imaš već neke informacije.

Inače bih javio za ovakvu akciju, ali ovaj put nisam čisto iz sebičnih razloga. Rekli su da prihvaćaju samo "nekoliko" vouchera, i onda prođe baba s kolačima. Kako nisam bio siguran da ću moći kupiti dotični projektor i kakva sam pegula moglo mi se dogoditi da mi netko pokupi zadnji prihvaćeni voucher ispred nosa dok se odlučim.
Previše truda i praćenja sam uložio da mi se tako nešto dogodi, nadam se da je razumljivo

Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
ja bas gledam uzet Panasonic AT6000 za 1600 eura
Po malo vremešan ali i dalje dobar projektor.
To uzimaš za nekog drugog pretpostavljam? Jer uz sw55 nema nekako smisla da ga sebi uzimaš, jelte.

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 23.03.2016. u 15:51.
Igorr je offline   Reply With Quote