View Single Post
Staro 21.03.2016., 21:46   #539
ivosimec
Premium

Datum registracije: Jul 2014
Da zanimljivo je da gw2 jako jako voli frekvenciju procesora ali je jos zanimljivije da intel na 3ghz daje bolje rezultate od amd-a na npr 4...zato bi prvenstveno isao na intel. Kazem volio bi promjeniti socket jer iap je proslo 5 i vise godina i zbilja imam osjecaj da mi proc ne puni grafu u nekim naslovima. Inace sam prezadovoljan sa tim i5 750 i nevjerovatno je da sam ga platio tocno 1399kn prije 5 godina i to u ducanu nov. Neznam koji se je procesor u povijestu racunala tako dugo dobro drzao za igre isto kao i legendarni i7 920 ili nesto moderniji 2500k. Zato velim 2000kn je nekome nista, meni je puno za 2 komponente i zato bi volio uzeti nesto sto ce potrajat neko vrijeme i sto nemoram ocat i brinut dal ce mi u 120-oj minuti raida zaledid pc. Isto tako sam svjestan i spreman rade dodat koju stoticu i umjesti npr 4460 uzet 4670 ako to ima smisla. Imam i ssd koji bi volio upogonit na punokrvni sata3 da se osjeti maksimalni potencijal. Zato me zanima i dobro je doslo svako misljenje od Vas sto i kako izabrati.