Citiraj:
Autor zvonac
@Sn4k3, jel si zadovoljan s baterijom?
|
Jesam, jako zadovoljan... Dovoljno je reci da sam u prvom danu (tezeg) koristenja nakon 17h na bateriji ima cca 6h i 15min sot i jos 11% baterije ostalo.
Ovo mi je doslovno preporod nakon G4 koji je sa MM-om dobija na fluidnosti al na bateriji

...
Citiraj:
Autor Rista
Meni je opcenito funkcionalnost OK, bolja nego na LG softveru. Notifikacije na lockscreenu rade kao u stock Androidu, glasnoca je linkana, moze se tipkama doci do silent modea (doduse ne na lockscreenu)... generalno sam zadovoljan. Launcher mi nekako prikazuje widgete bolje nego Nova gdje izgledaju vise low res iz nekog razloga. Iako da, dosta je gol po pitanju opcija. A i nije imun na trzanje. Kad upalim mob i napravim swipe u app draweru, jako cesto prvi swipe ne bude gladak. Kako rekoh, nije to big deal samo po sebi ali kad tako pomalo stuca posvuda, ide mi na zivce. Ne vjerujem da ce mob dugo ostati kod mene. Posebno bolno je sto paralelno koristim Nexus 5 koji vecinom leti na 60fps.
|
Da, ima svojih drazi ko i svaki drugi launcher, al vidis meni TW uopce ne trza, cak ni nakon restarta kad prvi put udjem u app drawer (sto je bilo itekako izrazeno na G4).. Sve je bas glatko, nema preskanja frejmova (bar ne odokativno). Doduse animacije i tranzicije su na 1x, iako ih oduvik drzim na 0.5x, jer imam dojam da ovako sve fluidnije radi.