Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.03.2016., 13:42   #20289
turbojc
Premium
Moj komp

turbojc's Avatar

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Yep. Radije platim manje i odem sam u servis i sve rijesim sta se treba rijesit i onda sam miran xy vremena. Ovako mozda je radeno a mozda i nije jer se danas i servisne daju izmuljat.

Ispada da mi je van budgeta. Trenutno imam 30000kn kn za auto i jos 2kn za prijepis/papirologiju, a servis sam mislio napravit onda na sljedecoj placi.
Neda mi se uzimat kredu za prvi auto pa da izgubim jos ovo malo kose sta mi je ostalo. Radije ostatak sta bi uzeo kao ratu za kredit stavljat na stranu pa za koju godinu uzet nes bolje.

Ako već misliš uzimati Jazz za prvi auto, pritom i ostati na njemu neko vrijeme, svakako odi se registrirati na HFC forum, i usput izraditi člansku iskaznicu za 150 kuna s kojom ćeš dobivati stvarno lijepe popuste jer ipak klub postoji cca 10 godina, a uostalome, imaš masu ljudi koji ti mogu savjetovati kod koga voziti Jazz u RI kad ga već kupuješ, dosta su susretiljivi pa se i možeš osloniti na tako nešto.
nećeš nikako požaliti po pitanju motora jer nisu tu štedjeli ni malo, ostale stvari je pitanje kako je vlasnik štedio, ili nije.
Kao što rekoh, bez uvrijede ikom na PCE, mislim da se više info može saznati na hfc forumu.
turbojc je offline   Reply With Quote