Citiraj:
Autor timmy
|
Ne znam kakav je taj(osim što vidim da nema DVB-T2 pa češ morati kupiti reciever uskoro) ali starci su kupili Grundig 40VLE5520BN za 2500kn u Elipsu
http://www.elipso.hr/audio__video/te...G-40VLE5520BN/
Slika je odlična,zvuk vrlo dobar i mislim da je to neki best buy u toj cjenovnoj kategoriji jer smo obišli sve trgovine u Osijeku i pregledali sve na netu.
Citiraj:
Autor tiki66
Mislim da teško da ćeš naći novoga za manje od 100kn, ali pokušaj. Univerzalne i slične stvari bih ja zaobišao, jer original je ipak najbolji.
Što ti bi sa tvojim daljinskim?
|
Nije ništa s mojim ali bi starci još jedan daljinski jer su navikli imati svaki svoj daljinski (prije smo imali CRT i DVB-T reciever i dva daljinska od recievera,jedan je bio crknuo pa je ostao daljinski)
Univerzalne bih i ja zaobišao zato tražim zamjenski.
Ovo je iz oglasa sa Njuškala:
"Sličan je, ali ipak ne izgleda identično kao Vaš stari daljinski, te nije proizveden u tvornici GRUNDIG Werke GmbH nego u Italiji.
Može zamijeniti samo i točno taj daljinski koji odaberete sa fotografija iz ovog oglasa, te još neke (pitati na mobitel) koji se ne nalaze na slikama u ovom oglasu.
Dakle, potpuno odgovara velikoj većini (mogu točno provjeriti ako me nazovete na mobitel) Lcd, Led, Crt ili Plazma televizora marke GRUNDIG - odnosno odgovara samo i točno tom modelu televizora Grundig koji mi javite na mobitel, a nevezano kako je original daljinski izgledao i da li je bio bijele, sive, srebrne, crne ili mat crne boje.
Radi ODMAH čim stavite dvije obične baterije, te nije potrebno nikakvo dodatno programiranje, ukucavanje koda ili prebacivanje sa nečeg na nešto.
Ima sve tipke (funkcije) jednako kao i original daljinski, te može kvalitetno, dugoročno i potpuno zamijeniti postojeći daljinski upravljač."
Dakle to je ono što tražim i što imaju u Elmatisu(samo nemaju model koji ja trebam) samo što to ne mogu nači na netu za kupiti(Ebay i sl.)
Našao sam samo baš original daljinske za 35€ + poštarina što je ipak malo skupo.
Citiraj:
Autor pci_e3x
Evo izasao update za Grundig tv (u mene je 48vle7461wl)
Stara verzija:
Kygrmr v07.034.00
Bootloader boot.ky v07.034.00
Nova verzija:
Kygrmr v07.034.09
Bootloader boot.ky v07.034.09
Taman se skida, pa javim cim uocim nesto novo.
|
Gdje si našao za skinuti FW za Grundig jer ja ne nađem na njihovim stranicama?