^^^
Replay! Replay!
I meni danas brutalna partija sa Shokakuom, 160k dmg / 6 killova:
Replay dostupan uz kratak opis na službenoj replay stranici:
http://wowreplays.com/Replay/1832-Sh...ge-Lexi-snipe-
Citiraj:
Autor gnujko
Thore, koji su tipsi za Colorado? Idem od početka s C hullom.
|
Igraš ga slično kao NM. Neka ekipa preporuča AA upgrade umjesto dometa ali ja sam uzeo povećani domet za 19,4 km. Nije loše ni AA uzeti jer je sa AFT i max AA plus njegovu okretnost stvarno sposoban torpeda izbjegavat. Ako i naletiš na super CV drop pobrat ćeš max dva ukoliko si krenuo skretati na vrijeme. Kenjaju da ima loše topove. Istina, neke dane nisam mogao ništa pogoditi ali isto se događa sa Carolinom i svakim BB-om. Inače dosta precizan.
Najbolji savjet je ne ić naprijed bez pratnje jer te 20 čvorova ne vozi natrag jednako brzo kao i naprijed.
Stalno gledaj oko sebe dal imaš pratnju ako je push u igri. Pazi se T-8 brodova jer si najosjetljiviji na plunging fire. Evo danas ranije ja sa Carolinom na 20 km skinuo citadelu - u jednoj salvi 30k na Coloradu. Skreći nakon svake salve. Okretan si skoro kao CA.
Btw. danas odigrao 3 partije s Carolinom. U prvoj sa kriplijadom od ekipe gdje moje potapljanje 2 x Tirpitza, 1 x Amagija i NO nije ništa pomoglo i svejedno izgubili. Po prvi puta sam skinuo citadelu Tirpitzu. Feels good.