@ Bariarnil
Bios je pravljen za Galax HOF takmicenje i inzenjeri njihovi su nam ga fleshovali pred takmicenje na sve nase karte, uz update firmware takodje ( odradjeno iz linux-a), mada i sa biosom koji je dosao uz kartu sasvim lepo se kartice klokuju. Razlika je samo u efikasnosti odnosno mislim da je takmicarski dosao sa zategnutijim latencama memorije. Na kartici je samsung memorija koriscena. Software je ono sto ti treba otkljucano, a to nazalost ne mogu deliti.
@Magarac
Memorija na karticama je ogranicavajuci faktor i ona ne voli hladno, obicno neke bolje idu i do -135 C cak i -140 C , preko toga bez grejanja memorije tesko, odnosno i ako idu trotluje rezultat. Kartice skaliraju do tih temperatura uz naravno povecanje napona. Ogranicavajuci faktor kod mene je bila kartica u sredini koja nije volela vise od -110C , pa sam ih drzao ispod toga jer temperatura naglo padne izmedju testova jer sve vreme ide full pot sa azotom tokom run-a....
Zanimljiv podatak je recimo da single kartica sa 1.55v i 1800ghz na gpu gasi napajanje od 1200W ( ukljuci se zastita na istom pa se restartuje sistem) tako da je za sam setup trebalo vise jacih napajanja....