Ja se isto dvoumio sad u subotu između DeathAddera i G502. Probao obojicu i uzeo DA samo zbog dvije stvari, scroll i dizajn nožica. Dolazim sa legendarnog MX518 btw. Nakon cca 7 godina je počeo malo "plesat" u cca 2px radiusa i znalo me dosta često zasmetat kad sam radio nešto u Photoshopu ili sličnome. U igrama manje, ali se osjetilo tu i tamo u cs-u.
G502 je daleko kvalitetniji miš od DeathAddera, u to nema sumnje, to se odmah pod rukom osjeti, ali evo, te dvije stvari su presudile da uzmem lošije svejedno. Baš me zanima koliko će taj scroll na Razeru držat
Kad sam kupovao je bila i cura samnom da pomogne u izboru i njoj se G502 toliko svidio da si ga jučer kupila

I probao ga ponovo i nije to to, ovako na prvu mi bolje leži u ruci, ali DA mi je u igrama odmah sjeo, dok sa G502 sam jedva koji kill napravio u cs-u
U odnosu na DA i ostale miševe, nije precijenjen, kvalitetom ih sve šiša. Ali se na kraju svega sve svodi na to kako ti miš "sjedne" u ruku. Nekome super leži, nekome ne. Razer je precijenjen, to da. Kad gledaš što dobiš za istu cijenu između ta dva...