Citiraj:
Autor viper
Gle, tocan je tocno onoliko koliko istine je rekao tehničar koji mi je na licu mjesta provjeravao ulaz zgrade za FTTB. To je bilo prije nego smo potpisali ugovor za FTTB pa bi reko da sam upucen donekle. 
Za jedan ulaz smo uspjeli potpisat ugovor a za drugi ulaz zgrade nismo jer je 10 metara blize centrali. LOL
Ako ti znas da su postavljali u stanove od 40 onda iznesi podatke slobodno. Ovo je iskon a ne bnet.. 
Sa sigurnoscu mogu navesti barem 5-6 adresa koje su dostupne a nitijedna nema manje od 60 stanova. MOZDA postoji koja iznimka ali vjerujem da su sve iznad te brojke.
|
Postoji dosta iznimaka , govorim o 9 indenticnih nebodera po 40 stanova pa nije iznimka , uostalom tog tehnicara posalju na teren da provjeri vec njihove potencijalne lokacije za koje su se vec odlucili.
Lokacije necu otkrivat ,ali svatko moze kao i ja istrazit te u sustavu provjerit lokacije.
Veliki problem kod FTTB su predstavnici stanara , oni nemaju pojma pa odbiju i kasnije ljudi skuze da su ih zaobisli pa se bune stanari al tad je vec kasno i prošla maca s kolačima.
Mene zanima koliko vremenski prođe od potpisivanja do ugradnje FTTB - koliki im je tempo