View Single Post
Staro 21.02.2016., 08:14   #5
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Alister Pregled postova
A šta te košta da probaš, u najgorem slučaju se bude upalio komp, možeš probati resetirati BIOS prije samo.
Citiraj:
Autor RuNNerFromTown Pregled postova
Gledaj, ne znam što se može dogoditi zato pitam.

Komp se bude palio ... u najgorem slučaju? huh?

Zar nema nekog konkretnog odgovora, mislim, gdje bi mogao nastati problem? Jer mislim da je pitanje dosta direktno, samo, ja nisam hardware wizard stoga sam došao ovdje pitati.
zbunio si i mene s boldanom izjavom, a kamoli nećeš čovjeka koji je pitanje postavio

Citiraj:
Autor Alister Pregled postova
Ako je memorija nekompatibilna ili neispravna kada upališ komp imati ćeš crni ekran i ako imaš spojen zvučnik bude ti ploča pištala. U tom slučaju izvadiš memoriju iz kompa i upaliti će se normalno s svojom memorijom.
Dovoljno konkretno ?
Ili odi na stranice proizvođača ploče i pogledaj koje su memorije 100% kompatibilne s tom pločom i traži samo te onda ako želiš bez "muke" biti siguran
Nema tu nuklearne fizike, stavi memorije i upali komp. Gotovo, ili radi ili ne radi.

tako je, kad staviš ram, komp će se ili upaliti ili neće.. ili ćeš s vremenom dobiti bsod zbog ne kompatibilnosti ram pločica..

spalit ploču ili rame ne može nikako, zato kolega definitivno treba probati te rame
John Creasy je offline   Reply With Quote