Citiraj:
Autor sale001
E, a jel ima koja guma bez sport oznake?
Ili takve ne smiju na prosjecni superjaki auto?
|
Kakve veze ima dal guma u nazivu ima sport ili ne. Ne moraš imat auto od 400 konja da bi uletio u zavoj mrvu brže.

A ak se voziš normalno, onda još bolje. Nemaš brige da će te gume izdat. Kad sam tek metnuo PS3 na svoj auto, sjećam se da sam gazio po vodi kao po suhom... Al svake sljedeće sezone "sportske" gume malo više otvrdnu i naravno da nisu više kao nove. I nakon par sezona i dalje su bolje nego "obične". Barem po mojem iskustvu. Generalno nemam dulje od 5 godina gume, petu sezonu eventualno vozim ako su i dalje dobre... Budući da moj auto nemre poderat takve gume. Na drugim jačim autima ih mijenjamo svake sezone ili svake dvije.
Bilo koje "normalne" touring od premium proizvođača su okej. Continental Premium Contact, Michelin Primacy, Bridgestone Turanza ak se ne varam i to... Samo kaj na kraju koštaju skoro isto ko sportske. Ak kupuješ gume da ih držiš na autu 10 godina dok ne popucaju po bokovima, onda se uzimaju one plastik fantastik.
EDIT: I ovo kaj buljo veli.
Citiraj:
Autor Dottore
|
Nisam reko da si ti deda.

Sa Dunlopom nemam dobra iskustva po kiši, a ni po suhom. SP Sport 01. Prilično su katastrofa bile.
PS4 bi trebale bit puno bolje od PS3. Ovih novih kaj dolaze ne bude u 205 dimenziji do 2017, ako i tada...