View Single Post
Staro 15.02.2016., 11:12   #272
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
G3 kod mene od 8/2014 i prezadovoljan sam. U tih 18mj. nisam niti jednom napravio factory reset i slično, samo OTA updejtovi i mobitel odlično radi, ali stvarno je tako. Nema crashanja, nema lag, nema nikakvih problema. U početku je jako trzao/imao lag i nakon nekih 5 updejtova su to riješili.

Vidio sam kod kolege da i na MM radi super, čekam OTA update.
Imat ću ga još sigurno par mjeseci i prodat ga pred istek garancije, a prije toga riješit puknuće kučišta što mu je tvornička greška i ujedno jedina mana koju imam za primjetiti.
Prvih godinu dana je bio u masci, od prvog dana je tempered glass na njemu. Sada ga furam bez maske i nedavno je pao između sjedala u autu i sad na rubu kućišta ima doslovno 1mm "krater" i to je to. Nije nigdje izlizan i slično.
Plastika poklopca ne kvrcka niti nakon 18mj korištenja, a mislio sam da hoće obzirom da se dobije dojam "jeftine" plastike. Nešto slično ko japanski auti, unutra jeftinjara plastika a nakon par godina ne kvrcka i slično

Jedino što sam primjetio da je baterija oslabila cca 20%, ali nije kriv LG, svaka baterija bi nakon toliko ciklusa punjenja oslabila. Najveći SOT mi je 6h+, a ekran je na Auto svjetlini(do 90% max).

Mobitel je odličan za te novce za koje se nabavi danas.

Naslijedit će ga V10 ili G5, a mrzio sam LG do prije 2 godine dok nisam vidio kakav je sestrin G2.

mislav_os je offline   Reply With Quote