Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.02.2016., 10:15   #19782
Jos.Šta.
Banned

Datum registracije: Jan 2016
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova

Tko ne bi znao za Tomeka koju je svoju dvojku zvao Swinger?
Ne poznajem ga osobno dečka, ali znam preko foruma gdje ekipa na veliko pljuvala za sve njegove ideje. Stalno je brinuo o potrošnji, da je nešto pokvareno i previše voli držati potrošnju na kontrolu.

Nemoj se zamarati, svaki benzinac i dizelaš će trošiti više zimi nego ljeti.
Proračun sa tablice neće odgovarati po načinu vožnje, gužve i pokoje pretjerivanje. Puno toga odskače od istine.
Ne razumijem o čemu pričate,ne poznajem ni ja dečka niti autora ali to je manje bitno čime se on bavi.Neka radi šta hoće.
Uglavnom kalkulator je matematički ispravan jer sam osobno računao i provjerio prosječnu potrošnju na 100km i ta stavka štima.Neznam šta puno toga odskače od istine kad je matematički ispravno.
Mislim da svatko zna poništit vrijednost prijeđenih kilometara na nulu.Mene najviše zanima prosječna potrošnja na 100km i sa velikom sigurnošću mogu reći da mi automobil troši 7l(+-par decilitara) na 100km ako tko pita a uglavnom svatko pita.
Ne zamaram se potrošnjom ali iznenadilo me da po ljeti troši možda samo pola litre benzina manje.Puno utječu ljetne gume koje su 215/45r16 i izuzetno su bučne ali sam zadovoljan stabilnošću i jako su dobre na kiši.I klima također,nje se nisam ni sjetio tako da zapravo nije nikakvo iznenađenje šta mi je ljetna i zimska potrošnja praktički ista.
Jos.Šta. je offline   Reply With Quote