View Single Post
Staro 12.02.2016., 20:59   #2224
miroRovis
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor Froxie24 Pregled postova
U kratko onaj operater koji instalira u zgradu optički kabel mora omogučiti pristup svim drugim operaterima tom kablu. No ima jedna caka. Omogučava se pristup optičkom kablu od sabirne točke do korisnika ali svaki operater mora povući vlastiti optički kabel od centrale do te sabirne točke.
Pročitaj ovu brošuru i podijeli je sa drugima bit će sve jasnije.

Link:"Svjetlovod dolazi u zgradu" Brošura
Vrlo koristno! To ćemo reći suvlastnicima. Moraju znati.
Treba mi vrjemena da proučim pa se možda vrnem s više pitanja...

Ali treba tražiti rješenje koje neće suvlastnike vezati na T-com...

Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Mora ako je zgrada potpisala ugovor koji predlaze HAKOM.
To je dobra volja ISPa da ponudi suvlasnicima da potpisu takav ugovor da on(isp) postaje operator zgrade.
Bitno, ale ne razumiem podpuno... Kako dobra volja ISP-a da ponudi da suvlastnici postanu podpuno zavisni o tom ISP-u?

Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Ovaj post od mire je uzas ..di je tu glava a di je rep?
Iskon kupljen od Vipa
Ako je samo to što ti smeta, onda se ne radi o nesređenosti, nego netočnosti (ako je moja informacija kriva).

Tvoj prigovor "Gdje je tu glava, gdje rep", a nije nesređeno, ukazuje da ti drugo možda smeta... Možda moj korienski pravopis? Ne mogu ga se odreći... Preveć poznajem o poviesti i odnarođivanju mojeg naroda, koju vi mlađi niste mogli lako saznati, jer vas nisu učili, da bih to učinio....

Kako rekoh, trebam vrjemena malo da postavim, možda, dodatna pitanja.

Svakako puno hvala!

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Pa ja znam jednu zgradu u Rijeci gdje poznajem suvlasnika gdje su "ušli" jednog jutra i postavljali kanalice bez ugovora. Kasnije bnet opet svoje kanalice postavlja ako već nije.
Ne znam zašto traže ugovor ili potpis 50% suvlasnika, tako ovdje nije bilo.
Možda dakle nije nužno, ali to prelazi u aspekt drugotne važnosti za nas (za moju zgradu), za sada.

Jjer bih radio protiv drugih suvlastnika ako bih ih vezao na T-com (ili u svakom slučaju prikratio za izbor)... ako ne bih morao... Pa ono što ima u predhodnom post-u: treba prvo proučiti ipokušat neko rješenje naći... Ako ga ima...

Izpričavam se što skrećem s teme.

Imam problema s pristupom e-pošti na Forumu (admiini, nije liepo za vidjeti). Pisao sam i na adrese (dvije različite) koje sam dobio prilikom registracije na Forum. Vjerovatno nešto nije prošlo "filtere".

T.j., jedno od dvije mogućnosti je slučaj:

a) nije moja e-poruka došla do admina

B) adminova uzvratna poruka nije došla k meni

Dajte mi neki PGP ključ da za vas inkriptiram, jer ne želim javno stavit što imam, i stavim na:

http://www.croatiafidelis.hr/foss/cenz/ (privrjemeno, dok skinete)...

Zadnje izmijenjeno od: tor. 15.02.2016. u 07:22.
miroRovis je offline   Reply With Quote