Citiraj:
Autor Matas
Pozz svima!
Molio bih za pomoc jer se bas i ne kuzim u ovo sve toliko (u usporedbi sa dosta vas) ... Takodjer mi treba router za kucnu uporabu jer ovaj iz Tcoma je drlog - uveo sam optiku ali router ne podrzava brzine koje mi optika moze dati. Uglavnom da sumiram sto mi treba:
- WiFi koji je brz. Jako brz. Optika mi je trenutno 700/100 (da, 700, uzeo sam 200 ali imam vec par mjeseci 700-770)
- Ogranicenje WiFi brzina po uredjajima (ako je moguce)
- Dobar signal - cca 20-30m (nije bitno toliko, neka se podstanara i dalje spaja na original routerov Wi-Fi)
Znam da ima mega skupih rijesenja, bilo bi super do cca 800kn da ima nesto pametnog a da ima sve navedeno ...
Za kraj me zanima koji je princip - ustekam LAN kabal u novi router i samo transmitatm Wi-Fi ili se mora jos nesto postaviti?
Hvala na odgovorima!!
|
kakvi sve pacijenti postoje ja ne vjerujem... znači ti ćeš iskeširat soma+ kuna na wifi router, a sa druge strane imaš šta, mobitel? laptop sa 1x1 broadcom karticom?
daj se poštedi muke, živaca i trošenja para i kupi si 10 metara utp kabela. bolje će radit.
konstruktivniji savjet ne mogu dat. morat ćeš pričekat nekoga tko actually ima i koristi ac router.