View Single Post
Staro 09.02.2016., 22:25   #6445
Night bird
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Evo ja ću dati savjet

Nemoj slati Overseasom, jer ti je najskuplje... šalji hpexpresom

I naravno, sretno i javi kako je prošlo p.s. koliko love si ušparao u odnosu na HR trgovine?
Hvala, oko 200kn sad su cjene nešto drugačije, u svoju obranu čitao sam da su ljudi uzimali cijele konfe bez problema. A điberio sam iz razloga jer sam prvo imao u planu kupit rabljenu amd grafičku.

Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Jel možeš postaviti te slike ovdje?
1 2 Ove bijele mrlje su od pašine i još je jedan kabel lagano zagreban al to nisam slikao

Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
može i sjest u auto, otići tamo i tražiti popust u cijeni putnih troškova uz potencijalni međunarodni skandal
Svašta mi je več prošlo kroz glavu

Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Svakako ih blatiti svugdje gdje je moguće. Da da mi hr trgovina to napravi i onda još ne preuzme sve troškove nevezano o zakonu na sebe - gledao bi da im nanesem štetu na sve moguće legalne načine.
Uvijek kad kupujem u napomenu ide - isključivo tvornički zapakirani i neotvoreni proizvod. Zadnji sam dobio je bio sa razbijenim sealom pa sam skoro sa povećalom tražio tragove korištenja.

Ako me probaju zajebati očekujem u najmanju ruku i da pokriju sve troškove uključujući i povrat robe i ispriku.
Prijavio sam ih nabavi ali nabava nemože ništa konkretnije učiniti sve dok se ne javi više ljudi. Odgovorili su opsežnim mailom te su se zahvalili. Napisao sam tu na forumu i planiram se registrirati na bugov forum te i tamo podijelit moje iskustvo.
Takođe to očekujem od trgovine i to sam im sve napisao. Bila bi druga priča da su mi bliže ali ni financijski ni vremenski mi se ne isplati ići do njih.
Night bird je offline   Reply With Quote