Citiraj:
Autor FRipper
Evo ja ću dati savjet
Nemoj slati Overseasom, jer ti je najskuplje... šalji hpexpresom
I naravno, sretno i javi kako je prošlo  p.s. koliko love si ušparao u odnosu na HR trgovine?
|
Hvala, oko 200kn

sad su cjene nešto drugačije, u svoju obranu čitao sam da su ljudi uzimali cijele konfe bez problema. A điberio sam iz razloga jer sam prvo imao u planu kupit rabljenu amd grafičku.
Citiraj:
Autor panasonic
Jel možeš postaviti te slike ovdje?
|
1 2 Ove bijele mrlje su od pašine i još je jedan kabel lagano zagreban al to nisam slikao
Citiraj:
Autor Eladio
može i sjest u auto, otići tamo i tražiti popust u cijeni putnih troškova uz potencijalni međunarodni skandal 
|
Svašta mi je več prošlo kroz glavu
Citiraj:
Autor Alfa_R
Svakako ih blatiti svugdje gdje je moguće. Da da mi hr trgovina to napravi i onda još ne preuzme sve troškove nevezano o zakonu na sebe - gledao bi da im nanesem štetu na sve moguće legalne načine.
Uvijek kad kupujem u napomenu ide - isključivo tvornički zapakirani i neotvoreni proizvod. Zadnji sam dobio je bio sa razbijenim sealom pa sam skoro sa povećalom tražio tragove korištenja.
Ako me probaju zajebati očekujem u najmanju ruku i da pokriju sve troškove uključujući i povrat robe i ispriku.
|
Prijavio sam ih nabavi ali nabava nemože ništa konkretnije učiniti sve dok se ne javi više ljudi. Odgovorili su opsežnim mailom te su se zahvalili. Napisao sam tu na forumu i planiram se registrirati na bugov forum te i tamo podijelit moje iskustvo.
Takođe to očekujem od trgovine i to sam im sve napisao. Bila bi druga priča da su mi bliže ali ni financijski ni vremenski mi se ne isplati ići do njih.