Tema: Iskon
View Single Post
Staro 09.02.2016., 12:29   #3252
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Razor Pregled postova

E sad, dal je moguce da je iskon spreman uloziti u moju paricu, ili je veca sansa da oni ne vide podatak da sam ja pre daleko od centrale za vdsl pa mi nude to?

I dali itko zna sto se inace desi ako ja uzmem npr. najbrzi paket, oni mi potvrde sve i na kraju se ispostavi da nemogu imati ni 10mbs?
ako ne mogu isporučiti minimalnu ugovorenu brzinu, nude raskid ugovora i prelazak na niži mjesečni paket uz 10 ili 15% popusta kroz 12 mjeseci. tako su radili lani barem. (govorim za iskon).
npr ja sam potpisao za 20mbit vdsl, nisu mi ga mogli isporučiti, poništena mi je obavezna ugovorna obveza i dali mi popust u trajanju 12 mjeseci na niži paket (adsl 10mbit).

s time da, nakon šta su me spustili na adsl, nisam više na stranicama iskona ni u tehničkoj mogao zatražit vdsl jer "sam predaleko od centrale". tek sam na user stranicama skužio da mogu kliknut na veći paket, pa su me idući dan prebacili na vdsl port, i onda sam se krenuo natezat da mi malo ispeglaju paricu, ekipa s foruma dala savjete.

koji su urodili plodom, pa je tako moja jadna parica koja je lani na vdsl-u davala samo 9/0.9mbit, sad ovakva

i ja sasvim zadovoljan, jer više ne ide nikako. mooožda još mrvicu u downloadu kad bi snr pao na 6dB, ali pol megabita gore dole ne igra ulogu.

ako ti je parica u qurcu možda zamijene dio žice, tipa kvar od stupa do stupa ili od ormarića do tvoje kuće, ali ako si više od kilometar i pol daleko, neće napravit ništa.
jp_rv je offline   Reply With Quote