Citiraj:
Autor Cilim
I mene zanima kako ce biti sa novim albisom 9090 obavezno dobro isprobaj i napisi.
Ak nebu dobro delalo vratis se na B.net, dobit ces novog STB-a Kaona pa ce ti vjerojatno Tv na B.net-u biti OK (cak i na HD programima).
Mozes uzeti kombinaciju Amis 2U1 (internet i telefon) a TV sa B.net-a, tak je kod mene, ja prezadovoljan tom kombinacijom.
|
Ja sam svojeg koaksijalca skinuo tu kod vrata i iskoristio već za nešto
Rekla mi ženska da mi neće uvažit reklamaciju da im se žalim na mail pa sam poslao jedan fini mail tako da mislim da bi mogli sad uvažit
EDIT:
Odobrili su mi nove naravno nisam ni sumnjao da će bit drukčije jer predobro se kužim da bi me mogli odkantat. Šalju mi ih poštom pa ću ove stare valjda ili ja poštom trebat vratit ili u utrine ako još imaju tamo za vraćanje morat otić.
A povratak na b.net hmmm I don't think so previše crnih dana sa b.netom, izigrali su moje povjerenje. A i ne želim opet da mi koaksijalac vuku po stanu tj. nema teoretske šanse, čekat ću kad puste stream od vip-a valjda će bit ove godine jer mi je ovo super inače preko FTTH-a još da i neke routere nabave a da rade normalno bez da mi je potreban PAP uređaj bilo bi super.