Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.02.2016., 14:19   #19706
Jos.Šta.
Banned

Datum registracije: Jan 2016
Kad smo već kod racera,jučer mi se skoro neki papan u fensi šmensi nekom bmw-u zabio u guzicu,vozim se ja tako mirovinskih 80-100km/h i dolazim do kružnog toka i stanem,ovaj racer je očito vozio mirovinskih preko 100km/h da bi mene stigao i nabio mi se na guzicu,čujem ja škripu guma,pogledam u retrovizor i papan mlati rukama valjda šta sam stao,malo se ukakio valjda.
Pa papane stao sam zato šta dolazim na kružni tok i imam punu crtu i trokut i još mi se u kružnom toku nalazi auto koji neznam jel ima namjeru se maknut ili nastavit vozit u kružnom toku(a nemam mu se namjeru ubacivat pred nos),a ti papane i dalje vozi kao racer i nemoj poštivat prometna pravila.
Jučer isto neki papan u nekom bmw-u,isto neki umišljeni racer,ne radi mu jedno zadnje signalno svijetlo,ovaj puta ja vozim normalno,on mi se naguzi na guzicu,traje zeleno svijetlo na semaforu,vidim žuto,imam vremena se zaustavit,stajem,papan prolazi mene sa lijeve strane koja je za vozila koja skreću desno,on ode ravno i prelazi preko crvenog.
Onda još,vozim se ja nekih mirovinskih 80-100km/h,ravna lokalna cesta,5h i nešto,vozim na posao,relativno sam blizu mjesta gdje se pojavljuju kuće i naselje gdje je ograničenje 50,a vjerojatno je ograničenje i svuda 50km/h,i tako bacim pogled u retrovizor(uglavnom uvijek pratim šta se događa iza mene) i vidim neki ogromni terenac,SUV šta god kako se približava meni ogromnom brzinom,ja se već malo ukakio u gaće i mislim si kakav je ovo baja,doletio brzo do mene,prešao me ko brzi vlak sa preko 100km/h jer sam ja vozio isto 80-100km/h,bez ikakvog usporavanja,mislim si ovom raceru sigurno nisu sve koze na broju.
Primjera koliko hoćeš od nekulturnih,bezobraznih,bahatih vozača.Najgore je šta je sve više ovih maminih i tatekovih sinova i kćeri u skupocjenim autima.Najgore je vozit subotom kad izlaze,većinom sve idiot do idiota.
Jos.Šta. je offline   Reply With Quote