Ljudi molim za pomoć, već pomalo postajem očajan.
Uglavnom, pročitao sam cijeli topic u nadi da cu naci rijesenje za moj problem, ali na zalost nisam nasao rijesenje mog problema iako sam vidio 2-3 posta od korisnika koji imaju slicaj problem kao i ja, ali ni njima nitko nije pomogao.
O cemu se radi: spajam se na ZTE ZXDSL 931VII preko wifi-ja sa raznim uređajima, 3 laptopa, iphone, 2 android moba, i na svim navedenim uređajima wifi konekcija radi normalno, normalo se uređaji spoje i pristupaju internetu.
Jedini problem imam sa novim Andoid TV boxom kojeg sam kupio prije par dana. Uređaj uredno pronađe mrežu, upišem password, spojim se, android tv box dobije ip adresu, sve uredno, uglavnom spojim se na mrezu s tim uređajem. Ali, kad zelim surfat ili koristit youtube ugl bilo sto radit preko interneta na tom uređaju, veza je toliko losa da otvara obicnu web stranicu 20 sekundi ili ju uopce ne otvori. Također u tim trenucima kada preko android tv boxa zelim surfat ili opcenito korsitit net, internet veze na svim drugim uređajima postanu katastrofa spore.
Ugl kada koristim internet preko android tv boxa, internet na svim uređajima bude brutalno spor.
Ljudi molim vas za pomoc, da ne bude da sam taj android box kupio samo da mi skuplja prasinu i bacio novce u vjetar. Onom korisniku koji mi nađe riješenje ovog problema poklanjam TP-Link TL-WA850RE WiFi Range Extender, koristen 3 puta i star tjedan dana, sa garancijom. Ili neku drugu stvar po zelji u toj vrijednosti (200kn)