Tema: Iskon
View Single Post
Staro 04.02.2016., 20:38   #3230
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Zovi i trazi da te zovne netko iz tehnicke podrske, ne ovi klinci sto se javljaju...

Trazi da ti prebace u Annex M. Sto zbog udaljenosti, sto radi linije takva kakva vec je imas dosta rupa u frekventnom spektru za download a i upload ti ne pocinje od 7-60 nego nekih 25-60 tako da ti i tu fali.

Znaci trazi da prebace u 998-M2x-M umjesto sada sto imas 998-M2x-B. Bice ti bolje sigurno nesto i kako imaju 3 osnovna target profila za margine neka isprobaju za target 6dB i 8dB, 6dB sumnjam da ce biti stabilno cjelih 24h jer postoje oscilacije u vrsnom periodu opterecenja linija ali sa 8dB i 998-M2x-M profilom svakako ce biti bolje nego postojece stanje. upload bi trebao skociti sigurno na oko 1.5Mb/s.
will do, odmah sutra. samo se nadam da neće pokušat pristupit routeru, ide mi na jetra remote management i resetiranje.
ma nek bude 6dB, i ako pukne, ne primjećujem. vidim po grafu da ide i ispod 6dB, zar nije snr od 6 bio minimum za vdsl?

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
U Rijeci su jako, jako malo pokrili.

Btw meni je danas jako uspren net. Fejs jedva otvara nakon trećeg refresha, čak ni Google ne otvara, timed out bude. Ne znam je li do DNS-a ili čega.
i meni. youtube šteka, fb ne loada do kraja. s time da ja koristim google dns-ove.

i ps - vezano za optiku, net-only je 125kn!!!
jp_rv je offline   Reply With Quote