Citiraj:
Autor trouble
E pa ja vidio. Mesačusec i Kolorado ih pun...
|
Colorado teško. Bar ono što sam ja vidio, blizu Aspena.
Tamo su sad BMW i Audiji hit, mada ne znam zašto...
Citiraj:
Autor trouble
Sve pršti od vozačke kulture pa zato drotovi prilaze sa otključanim Glockom kad traže vozačku. Vjerovatno zbog Cribsa i Bloodsa koji poštuju sve zakone,nikom ne naprave cutoff i čekaju zeleno prije driveby-a 
|
Tako pristupaju uvijek, i kad se voziš deset milja brže.
Citiraj:
Autor trouble
Usporedio sam gradove veličine ZeGea u kojima sam bio,ne gradove veličine 5 hrvatska na površini 1/4 Hrvatske. To je jasno ko dan da ispadaju sa ceste.
|
Naravno, zato i trebaju automatike.
Citiraj:
Autor trouble
Jesam,igrač nam je igrao u Colorado Rapidsima,dobio je stan u čisto finoj četvrti...aspendžije na kvadrat 
|
Da nije možda u Boulderu?
Citiraj:
Autor trouble
Normalno,zato sam i reko da su blesavi u prvom postu....do 90ih ih je biolio qrc za MPG,danas ti teotviraju to na čelo maltene,poanta moga prvog posta.
|
Sedamdesetih je počelo. Nastavilo krajem devedesetih kad je cijena goriva krenula gore. Čak je i meni to bilo osjetno.
Citiraj:
Autor trouble
Da,baš radi MPG stavke. Vjerujem da nisi tada bio u USA al ko zna,možda si prelistavao STARTove sa kraja 80'ih 
|
Prelistavao, ali nisam gledao reklame jugića.

Citiraj:
Autor 1v@n
Kaj je sad ovo, nadjebavanje tko je vidio više toga po Americi?  pa da se uključim onda 
...
Možemo tak lupati iskustva do sutra, prevelik pojam je Amerika da se može sve ovo svoditi na par iskustava i uzimati kao relevantno.
|
Baš tako...