Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.02.2016., 22:49   #19541
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Noramalan, defanzivan način, puno gužvi, puno vozačke kulture.
Od par putova izvan metropolita nisam se baš nagledao gužvi,dapače vidio sam i dva grada blizu veličine ZGa skoro bez gužvi. A vidio sam i luđaka na cestama. Voze isto ko i mi... o kulturi dovoljno govori izraz: he gave me a finger

Citiraj:
Kaže tko? Ameri? Teško. Ako amer želi kupiti nešto dobro, kupi europljana ili japanca.
Da,ameri kažu. Za njih je Lincoln Towncar pojam luksuza bez obzira što znaju da postoji S klasa.

Citiraj:
Politika je jedno, biznis drugo. MPG je nešto što je njima u reklamama još od krize sedamdesetih, zadnjih 20-ak godina (od kraja devedesetih) izraženije zbog rasta cijene goriva.

Odi i vidi koliki je to "rast prodaje" - kao i dizelaše moraš ih tražiti svijećom. I sad kad sam tamo se stresem kad čujem dizelaša koliko je to neobično.
Ne znam,evo pogledah par commerciala iz 70ih i ni riječi o MPG....možda gledam krive aute Tu je kolekcija reklamnih postera,nigdje MPGa...

Čak ni u 90' se za neke mainstream aute ne spominje MPG....a danas,pošto gledam DOSTA NBA utakmica preko streamova,reklama te bombardira sa MPG stavkama ko da si Dresden.

DAkle MPG kao izraz unatar brošure je postojao 70' čak i 60' ali nikad nije bio objavljivan na headlineu nego je bio na 5. strani prospekta skupa sa dužinom u inčima i visinom.

Citiraj:
Je, baš.
Je,čak je i rasprodan u vrlo kratkom roku zbog te stavke. Ostalo je za povijest....

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 03.02.2016. u 23:05.
trouble je offline   Reply With Quote