Citiraj:
Autor trouble
Ma da? Kakav je američki način vožnje i koje su razlike naspram našeg načina vožnje?
I za mene su blesavi. Šta reć o "narodu"(vozačima) koji govori pola stoljeća naši auti su najbolji jer imamo puno kubika i jebe nam se kolko troši? Onda svojim odlukama dignu cijenu nafte na globalnoj razini te onda pričaju o "ustavnom pravu" jeftinog galona,odjednom njihovi isti ti auti više nisu najbolji,pojavljuju se japanci i europljani a one tvornice koje nisu propale uvode na glavni banner prodaje auta MPG stavku. Da ih neznam par mislio bi da imam posla sa retardiranim ljudima...a dizelu se opiru ko da je sotona,kamionsko gorivo kažu,ne vozimo tenkove kažu....opet simptomi blesavosti i opet će ispasti budale. Dizel povećava udio u SADu rapidno ponajviše zahvaljujući njemačkim autima. Glupo su blesavi,.... btw,znaš li da u USA manualni prijenos zabilježava rast prodaje već 4. il 5. godinu zaredom?
Inače 50' godina su imali manualce skoro sve,sa getribama zvanima smeće i kojih 20 zvijezdanih godina iza Europljana. Zato su uveli 3-brzince sa kamiona  pošto je mjenanje bilo dostojno dašanjeg 3.satnog iskustva u teretani,Ford je napravio revoluciju sa dvobrzinskim automatikom...koji je bio i ostao još veća katastrofa od manuala....pio je više(tada i do 40% te je imao isto toliko manje momenta). Ali mi smo ameri,to je najbolje,vi nemate pojma. Svakako,povijest govori svoje...
Yuga su uzeli iz jedinog razloga šta je malo trošio zaboga....10L/100km 
|
Aj ne pisi o necemu sto nisi probao i vidio si samo na filmu.
Evo ja imam do posla 22km, i krenem i stanem u koloni i tako domposla, 22 jebena kklometra stani, kreni 10metara, stani, pa cekaj par sekjndi pa kreni 10m, pa ubrzaj do trece, pa stani naglo, pa cekaj 10sekjndi, pa kreni..
Ja sam imao jebene bolove u lijevoj nogi od kvacila, a zivio sam.i radio i voziobu zg svaki dan u GUZVI kvazi.
Zagreb sto zove guzvom je ovdje pod normalno.
Otkako sam kupio automatika, smireniji sam, opusteniji za volanom i manje zivcan definitivno.