Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.02.2016., 21:48   #19533
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Hrconja Pregled postova
Brate mili vozi to u ovlasteni 250-300kn je pregled vozila vizualni + kompjuterska dijagnostika.

A ne ove jakuševačke fore jel curi di ulje i osluškivanje oduška ulja. Pa nije to Golf 2 iz '89
Jakuševačke fore ili ne, da meni prodavač ne da na uvid podvozje, bio bih vani prije nego zvonce nad vratima zazvoni.

Kompjuterska dijagnostika je smijeh i svatko s malo putra na glavi i računalom s pristupom internetom, kod susjeda automajstora u garaži će obrisati dijagnostički log.

Jednostavnim pitanjima se da uštediti tih 250-300kn. Ako tri auta zaredom "padnu" na pregledu kratak si za cijenu godišnjeg osiguranja.
Kad si pregledaš fino autek i ak nema nikakvih vidljivih sranja, onda potroši tih 300kn na ovlašteni pregled.

Osnovne stvari se vrlo jednostavno i bez bojazni čak i od strane tutleka mogu provjeriti.

Koliko god se razlikovali Golf iz 89. i novi francuz, senzori se i dalje ne stavljaju na neke osnovne dijelove koje je koristio i 25 godina star golf popust pasivnih dijelova poput šelne ili mandžete. Rijetki su koji imaju čak senzor potrošenih pakni, kamoli diskova.

Ak je čovjek s druge strane tehnički tutlek i nemre nać disk kad je pod autom, neka ide odmah do servisa. Ne znam što onda uopće pita

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 03.02.2016. u 21:59.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote