Citiraj:
Autor maxtor
Sve u svemu i u dućanu me ''vukao'' više samsung da ga kupim nego me samo zanima sa koje udaljenosti gledaš tv, jel ti se tih 32'' čini ok? TV koi kupim dosta dugo će se zadržati kod mene pa zato sada gledam nekako uzeti ''sve'' da sam miran... Jesi ga postavia na zid ili ti tv stoji na onom svojem nosaču? Recimo dvoumim se dali ga postaviti na zid ili ga ostaviti na njegovom stalku... Ima li opciju priključivanja LAN priključka ili sve ide preko Wi-Fi-a?
|
Iskreno,imali smo prije 32" Grunding,ali sa " debelim " okvirima pa se cinio da je veci i kad smo postavili Samsunga,strava i uzas cijeloj familiji,komentari tipa : "mali je,kako cemo to gledati,trebali bismo mijenjati za 40 inch i definitivno je bio " sitan " pored Grundiga 40",ali evo nakon tjedan dana sve pet,postavili komad stiropora da ga podigne i sad je puno bolje gledati nego kad je bez stiropora ,ali kod nas je 1.5-2 m udaljenost pa mislim da ce tebi biti premalo 32" za 3 m,a uz to rekoh ovaj TV nema obruba pa se cini dosta manjim.
Ima lan utor,nisam isprobavao,ima 2 ili 3 USB utorak,3 HDMI i jos par utora koji ne znam cemu sluze,stvarno je opremljen
Takoder za 2400 kn je opremljen Micro Dimming sustavom koji stvarno pomaze,a slika je fluidna i nema nikakve "zrnatosti".
http://hdtelevizija.com/2011/02/01/s...-osvjetljenja/