Citiraj:
Autor Omerta
VESA mount
FHD (1920x1080)
Do 3000kn
Oko 40"
(USB ulaz i DVB-T/T2 su vjerojatno već standard)
Što se preporuča osim tog tvog?
|
Taman krenuo napisat kratak review i vidim tvoj post. Evo uzeo prije 3 dana UE40J5002 pa da pocnem pogledao sam 3 filma dosad 2 HD i 1 FHD mp4 format sva 3. Za sliku mogu reci uz malo mog igranja u postavkama da je zaista odlicna, ostrina, svjetlina.. Tu i tam se u kojim segmentima na HD vidi mali nedostatak ostrine, ali to je ono kad se bas zabuljis. Nista sto bi po meni nekome trebalo smetati jer je gotovo neprimjetno.. Sto se tice boja neku ispranost ja ne vidim namjerno sam i skinuo 1 crtic i zaista boje izgledaju prekrasno uzitak ga je bio gledati haha.. Tako da sto se tice ekrana ja sam zadovoljan, zvuk u nekoj verbalnoj komunikaciji uz pozadinsku muziku pojacano do kraja zvuci poprilicno dobro cak i ne preglasno. krcenje se cuje uz neku znacajniju promjenu u intonaciji bilo verbalnoj bilo nagla promjena muzike,napetosti haha.. Medutim sad tko bi film gledao sa vece udaljenosti, veca prostorija + vise ljudi, preporuka da spoji zvucnike mada su po meni za moje potrebe dobri ja gledam sa cca 3.5 m.. Postavki ima svakakvih za ton, za sliku, e-manual itd.. Zanimljivo mi je i da postoji mogucnost prilagodbe titlova gluhonijemima.. Titlovi se mogu mijenjati u 3 fonta ( mali, srednji, veliki ) 1 film odgledao sa velikima, 2 sa malima koji su po meni skroz oke ( posto i nosim naocale

) pomicat se titlovi nedaju. ( č,ć,đ ) sam dobio tako sto sam u postavkama podesio srednju europu. Inace usb cita bez problema, mozda mi je minus 1 usb mada sam si ja bubnuo hubić, 2 hdmia mi je cisto dosta, uz tv su dosli i adapteri za nosac za zid.. I ukratko to je to od mene trenutno se ne mogu sjetit sta bi jos bitnije naveo.. Sad vidim da je u domenici 2400 ja ga uzo u ronisu za 2600 kvragu, taman bi nadodo tih 200kn pa uzo malo malo bolje slusalice..